تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم

با شایعه پراکنان فضای مجازی مطابق قانون برخورد می شود

رئیس مرکز فوریت های امنیتی، اطلاعات و اخبار وزارت کشور اعلام کرد که با شایعه پراکنان فضای مجازی مطابق قانون برخورد می شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 16
کد خبر: ۲۸۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ صیدال فعال رئیس مرکز فوریت های امنیتی، اطلاعات و اخبار وزارت کشور اعلام کرد: با توجه به اینکه پس از اجرای برنامه تغییر قیمت بنزین، زمینه سوءاستفاده و شایعه پراکنی عده ای در فضای مجازی ایجاد شده است و در این راستا معاندین نیز در جهت بزرگ نمایی رویدادها و برای دست یابی به اهداف ضد مردمی خود، اقدام به شایعه سازی و دروغ پراکنی می کنند.


فعال در همین زمینه ادامه داد: پخش کلیپ های مربوط به سنوات قبل در فضای مجازی از جمله این اقدامات است که این حرکت موجب ترویج فضای بی اعتمادی و ناامنی در سطح جامعه می شوند. بعنوان نمونه پخش کلیپ مربوط به چند مورد آتش سوزی سال های گذشته که ناشی از تحریق های غیرعمدی بوده، با ادعای کاملا دروغ آتش سوزی در پمپ بنزین در یک خیابان تهران و یا در یکی دو شهر دیگر، که همچنان که از سوی خبرگزاری های مختلف اعلام شد، به هیچ عنوان واقعیت ندارد.


رئیس مرکز فوریت های امنیتی، اطلاعات و اخبار وزارت کشور تصریح کرد: البته شهروندان، هر خبری که در فضای مجازی منتشر می‌شود را باور نمی کنند و حتماً نسبت به صحت و سقم اخبار تحقیق می کنند. طبیعتا اخبار موثق از سوی خبرگزاری‌های رسمی و پایگاه های معتبر خبری منتشر و یا بازنشر می شود.


وی افزود: افرادی که اقدام به شایعه‌پراکنی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی می کنند، از جمله مطابق با مواد ۷۴۴، ۷۴۵ و ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی، پاسخگوی اقدامات خود خواهند بود.


فعال همچنین خاطرنشان کرد: مرکز فوریت های امنیتی، اطلاعات و اخبار وزارت کشور بر تمامی پدیده ها و حوادث امنیتی اشراف کامل، دقیق و سریع دارد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار